Karamel kookapparatuur

In veel banketfabrieken wordt ook gewerkt met karamel. Soms moet dit gekookt worden om het vervolgens in het product te verwerken. Omdat het koken van karamel een tijdrovend proces is en de karamel precies goed moet zijn, biedt Technisch Bureau Benier hier apparatuur voor aan. Met deze karamel kookapparatuur bespaart u veel tijd en kosten binnen uw onderneming en weet u zeker dat het koken op de goede manier gebeurt. Voor professionele karamel kookapparatuur bent u bij Technisch Bureau Benier zeker aan het juiste adres.

Over ons

Technisch Bureau Benier is opgericht in 1976 door Dolf Benier en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van machines voor de banket-, chocolade- en suikerwerk industrie. De onderneming is in 1996 overgenomen door Hans Benier en is gevestigd in Roosendaal. We richten ons op de markt in heel Nederland en voor een aantal agentschappen voor de hele Benelux. Onze firma werkt samen met een aantal gerenommeerde fabrikanten van machines, die naast hun standaard machines ook graag bereid zijn tot het maken van tailormade machines om een bepaalde product wens te kunnen vervullen. Wij zijn voor onze partners het aanspreekpunt voor het leveren van onderdelen en service. Onze partners zijn: FEA Electrostatic Food Coating; MC Automations; Sollich; Chocotech; Hebenstreit; Errebi; Holland systemen; Bakon; Behaeltertec; Tonelli; Diosna.

Contact

U kunt bij Technisch Bureau Benier terecht voor alles op het gebied van machines en apparatuur voor de bakkerij, chocolaterie of suikerfabriek. Wij zijn dan ook uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers in de banket-, chocolade- en suikerwerkindustrie. Heeft u interesse in onze karamel kookapparatuur? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Voor deskundig advies, kunt u bij ons langs komen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail of door te bellen naar +31-(0)165-537454.

Karamel kookapparatuur

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  I agree with the privacy policy. Read our privacy policy here (*)