DIOSNA kneder

Bent u op zoek naar een goede kneedmachine van DIOSNA? Bij Technisch Bureau Benier, speciaalzaak voor bakkerijmachines, vindt u de beste DIOSNA kneders. DIOSNA bestaat al sinds 1885 en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd fabrikant van bakkerijmachines. DIOSNA is constant bezig met innovatie op het gebied van internationale bakkerijmachines en staat garant voor de beste kwaliteit voor de beste prijs. Wij van Technisch Bureau Benier zijn trotse partner van DIOSNA. Dankzij ons partnerschap is het ook mogelijk om op maat gemaakte machines te bezorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kenmerken DIOSNA kneder

Eén van de bestverkochte producten in ons assortiment is de DIOSNA kneder. Dat is ook niet zo gek: producten van DIOSNA staan immers bekend om hun optimale kwaliteit en voldoen aan de strengste internationale kwaliteits- en veiligheidsnormen. Op het gebied van mengen en kneden van allerlei soorten deeg is deze kneder de beste keuze. Door innovatie heeft DIOSNA het mogelijk gemaakt om in korte tijd grote hoeveelheden deeg te kneden. De afgesloten kuipdeksel zorgt ervoor dat de normen op het gebied van hygiëne goed kunnen worden nageleefd. De machine is bovendien erg makkelijk te onderhouden. Bij Technisch Bureau Benier vindt u DIOSNA kneders voor verschillende hoeveelheden en soorten deeg, zodat er altijd een geschikte kneder voor uw werkzaamheden in ons assortiment te vinden is.

Contact

U kunt bij Technisch Bureau Benier terecht voor alles op het gebied van machines en apparatuur voor de bakkerij, chocolaterie of suikerfabriek. Wij zijn dan ook uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers in de banket-, chocolade- en suikerwerkindustrie. Voor een vrijblijvende offerte of deskundig advies, kunt u bij ons langs komen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail of door te bellen naar +31-(0)165-537454.

DIOSNA kneder

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  I agree with the privacy policy. Read our privacy policy here (*)