Chocolateermachine

Technisch Bureau Benier biedt u een divers aanbod aan bakkerij apparatuur aan, zo ook chocolateermachines. Deze machines zorgen ervoor dat elk koekje evenveel bedekt wordt met chocola. U kunt kiezen uit de professionele chocolateermachines waarover ons assortiment beschikt. Het maakt niet uit of u nu een grote of kleine bakkerij heeft, wij bieden diverse machines aan in verschillende prijsklassen. Een chocolateermachine is onder andere bruikbaar voor grootwarenhuizen, de ambachtelijke bakkerij of andere verkooppunten. De chocolateermachine is geschikt voor professioneel gebruik.

Over Benier

Onze firma is opgericht door Dolf Benier in 1976.  In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van machines voor de banket-, chocolade- en suikerwerk industrie. De onderneming is in 1996 overgenomen door Hans Benier en gevestigd in Roosendaal. We richten ons op de markt in heel Nederland en voor een aantal agentschappen ook in de hele Benelux. Onze firma werkt samen met een aantal erkende fabrikanten van machines, die naast hun standaard machines ook graag bereid zijn tot het maken van tailormade machines om de product wens van de klant te kunnen vervullen. Wij zijn voor onze partners het aanspreekpunt voor het leveren van onderdelen en service. Onze partners zijn: FEA Electrostatic Food Coating; MC Automations; Sollich; Chocotech; Hebenstreit; Errebi; Holland systemen; Bakon;  Behaeltertec; Tonelli; Diosna.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in onze producten wat betreft een chocolateermachine  voor in uw bakkerij? Of heeft u nog vragen over dit product? Onze ervaren medewerkers adviseren u graag! Wij zijn gevestigd op Hoge Langendijk 21 in Roosendaal. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen, e-mailen of het contactformulier invullen. Daarnaast kunt u ook een offerte op onze website aanvragen zodat u een prijsindicatie heeft. Wij zijn bereid om geheel vrijblijvend bij u langs te komen zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Chocolateermachine

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  I agree with the privacy policy. Read our privacy policy here (*)