Bakkerij machines

Technisch Bureau Benier biedt u een uitgebreid aanbod aan bakkerij machines om uw gehele bakkerij in te kunnen richten. Wij zijn dé adviseur voor de banketindustrie. Zo kunt u kiezen uit de professionele machines waarover ons assortiment beschikt. Deze bakkerij machines zijn onder andere bruikbaar voor grootwarenhuizen, de ambachtelijke bakkerij of andere verkooppunten. Het maakt niet uit of u nu een grote of kleine bakkerij heeft, wij bieden diverse professionele machines aan in verschillende prijsklassen. Wij adviseren u graag welke bakkerij machines het best bij u en uw onderneming passen. Ons assortiment varieert van doseermachines, hefkiepers, chocolateermachines tot suikerstrooiers en zo nog veel meer. Ons volledige assortiment kunt u hier bekijken.

Over ons

Technisch Bureau Benier is opgericht in 1976 door Dolf Benier en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van machines voor de banket-, chocolade- en suikerwerk industrie. De onderneming is in 1996 overgenomen door Hans Benier en is gevestigd in Roosendaal. We richten ons op de markt in heel Nederland en voor een aantal agentschappen voor de hele Benelux. Onze firma werkt samen met een aantal gerenommeerde fabrikanten van machines, die naast hun standaard machines ook graag bereid zijn tot het maken van tailormade machines om een bepaalde product wens te kunnen vervullen. Wij zijn voor onze partners het aanspreekpunt voor het leveren van onderdelen en service.

Contact

Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een bakkerij machine? Onze ervaren medewerkers adviseren u graag! Wij zijn gevestigd op Hoge Langendijk 21 in Roosendaal. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen, e-mailen of het contactformulier invullen. Daarnaast kunt u ook een offerte op onze website aanvragen zodat u een prijsindicatie heeft. Wij zijn bereid om geheel vrijblijvend bij u langs te komen zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bakkerij machines

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  I agree with the privacy policy. Read our privacy policy here (*)