Wendelkneders zijn voorzien van twee kneedarmen die in elkaar draaien, waartussen het deeg gekneed wordt. Deeg dat gekneed is door een wendelkneder kan in tegenstelling tot een spiraalkneder sneller gereed zijn. De kneder is geschikt voor alle deegsoorten, biedt een efficiënt kneedproces, weinig deegverwarming en heeft een stevige temperatuuromloop. Het maken van een juiste keuze bij de aanschaf van een nieuwe kneder is niet eenvoudig. Er moet van te voren ingeschat worden welk type deeg er wordt gekneed en een inschatting van de hoeveelheid. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze betreft een wendelkneder.
Technisch Bureau Benier
Technisch Bureau Benier is opgericht door Dolf Benier in 1976. In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van machines voor de banket-, chocolade- en suikerwerk industrie. De onderneming is in 1996 overgenomen door Hans Benier en gevestigd in Roosendaal. We richten ons op de markt in heel Nederland en voor een aantal agentschappen ook in de hele Benelux. Onze firma werkt samen met een aantal erkende fabrikanten van machines, die naast hun standaard machines ook graag bereid zijn tot het maken van tailormade machines om de product wens van de klant te kunnen vervullen. Wij zijn voor onze partners het aanspreekpunt voor het leveren van onderdelen en service. Onze partners zijn:
- FEA Electrostatic Food Coating
- MC Automations
- Sollich
- Chocotech
- Hebenstreit
- Errebi
- Holland systemen
- Bakon
- Behaeltertec
- Tonelli
- Diosna
Contact
Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een wendelkneder? Onze ervaren medewerkers adviseren u graag! Wij zijn gevestigd op Hoge Langendijk 21 in Roosendaal. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen, e-mailen of het contactformulier invullen. Daarnaast kunt u ook een offerte op onze website aanvragen zodat u alvast een prijsindicatie heeft. Wij zijn bereid om geheel vrijblijvend bij u langs te komen zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.