De laatste fase in het proces van chocolade maken is het tempereren of kristalliseren van de chocola. Daarom is een goede tempereermachine een van de belangrijkste apparaten voor chocolatiers en andere mensen die professioneel chocolade produceren. De chocolade wordt door middel van deze machine in een korte tijd afgekoeld en weer op temperatuur gebracht. De machines zijn geheel afgesloten, zonder beïnvloeding van luchtvochtigheid of temperaturen van buitenaf. Voor de beste tempereermachines bent u bij Technisch Bureau Benier zeker aan het juiste adres.
Technisch Bureau Benier
De firma Benier is opgericht door Dolf Benier in 1976. In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van machines voor de banket-, chocolade- en suikerwerk industrie. De onderneming is in 1996 overgenomen door Hans Benier en gevestigd in Roosendaal. We richten ons op de markt in heel Nederland en voor een aantal agentschappen ook in de hele Benelux. Onze firma werkt samen met een aantal erkende fabrikanten van machines, die naast hun standaard machines ook graag bereid zijn tot het maken van tailormade machines om de product wens van de klant te kunnen vervullen. Wij zijn voor onze partners het aanspreekpunt voor het leveren van onderdelen en service. Onze partners zijn:
- FEA Electrostatic Food Coating
- MC Automations
- Sollich
- Chocotech
- Hebenstreit
- Errebi
- Holland systemen
- Bakon
- Behaeltertec
- Tonelli
- Diosna
Contact
Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een tempereermachine? Onze ervaren medewerkers adviseren u graag! Wij zijn gevestigd op Hoge Langendijk 21 in Roosendaal. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen, e-mailen of het contactformulier invullen. Daarnaast kunt u ook een offerte op onze website aanvragen zodat u alvast een prijsindicatie heeft. Wij zijn bereid om geheel vrijblijvend bij u langs te komen zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.