Planeetmenger

Een planeetmenger is een ware aanwinst voor uw banketbakkerij, chocolaterie of suikerfabriek. Het is dan ook een onmisbare machine in uw keuken. Voor de beste planeetmengers bent u bij Technisch Bureau Benier aan het juiste adres. In ons assortiment zijn verschillende mengers te vinden in verschillende soorten en maten. Hierdoor zit er altijd wel een planeetmenger bij die bij uw werkzaamheden, wensen én budget past!

Werking

Planeetmengers zorgen ervoor dat het voedsel op een consistente en efficiënte manier wordt gemengd. In een professionele werkomgeving is veiligheid en kwaliteit natuurlijk erg belangrijk. Het is dan ook van groot belang dat u met de juiste apparatuur werkt. Daarom voldoen al onze planeetmixers aan de strengste internationale veiligheids- en kwaliteitsnormen. Planeetmengers zijn zeer divers inzetbaar afhankelijk van het type dat u kiest. Zo kunt u met een planeetmenger koekjes, croissants, macarons, cakes en wafels maken. Door het planeetmixsysteem bent u verzekerd van een consistente betrouwbare manier van mixen.

Bij Benier bent u aan het juiste adres

Geen een banketbedrijf is hetzelfde en geen een planeetmenger is hetzelfde. Voor elk type werkzaamheden is er wel een speciale menger te vinden. Welke maat past bij u? Welke opzetstukken heeft u nodig? Dit zijn een paar vragen die u zichzelf kunt stellen als u op zoek bent naar de juiste planeetmixer. U kunt ook vrijblijvend advies aan onze werknemers vragen: wij zullen u helpen waar het maar kan om ervoor te zorgen dat u investeert in de juiste planeetmenger.

Contact

U kunt bij Technisch Bureau Benier terecht voor alles op het gebied van machines en apparatuur voor de bakkerij, chocolaterie of suikerfabriek. Voor een vrijblijvende offerte of deskundig advies, kunt u bij ons langs komen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail of door te bellen naar +31-(0)165-537454.

Planeetmenger

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  I agree with the privacy policy. Read our privacy policy here (*)