Dubbel Z kneder

Op zoek naar een zeer efficiënte kneder voor het deeg in uw banketbakkerij? Zoek dan niet verder! De dubbel Z kneder is waar u naar op zoek bent. Deze dubbel Z kneder is innovatief en voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Bovendien is de dubbel Z kneder makkelijk te onderhouden en schoon te maken, dus is het een zeer hygiënische keuze.

Kenmerken dubbel Z kneder

Een dubbel Z kneder is een machine die uiterst geschikt is voor het kneden van substanties met een hoge dichtheid, waaronder dus deeg. Hierdoor worden dubbel Z kneders vaak gebruikt in banketbakkerijen. De kneder is een horizontale mixmachine met twee Z-vormige schijven, die aangedreven worden in verschillende snelheden: de ene gaat 1.5 keer zo snel als de ander. Hierdoor wordt het deeg goed, efficiënt en consistent gemixt.

In ons assortiment hebben wij veel verschillende dubbel Z kneders in verschillende soorten, maten en prijscategorieën. Heeft u hulp nodig in het bepalen welke dubbel Z kneder het best bij u past? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen met vrijblijvend advies over verschillende dubbel Z kneders.

Contact

Heeft u nog vragen over de dubbel Z kneder of wilt u meer informatie? U kunt bij Technisch Bureau Benier terecht voor alles op het gebied van machines en apparatuur voor de bakkerij, chocolaterie of suikerfabriek. Voor een vrijblijvende offerte of deskundig advies, kunt u bij ons langs komen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail of door te bellen naar +31-(0)165-537454.