Bakkerijmachines

Technisch Bureau Benier biedt u een uitgebreid aanbod aan bakkerij machines om uw gehele bakkerij in te kunnen richten. Wij zijn dé adviseur voor de banketindustrie. Zo kunt u kiezen uit de professionele machines waarover ons assortiment beschikt. Deze bakkerij machines zijn onder andere bruikbaar voor grootwarenhuizen, de ambachtelijke bakkerij of andere verkooppunten. Het maakt niet uit of u nu een grote of kleine bakkerij heeft, wij bieden diverse professionele machines aan in verschillende prijsklassen. Wij adviseren u graag welke bakkerij machines het best bij u en uw onderneming passen.

Assortiment

Technisch Bureau Benier is uitgegroeid tot een van de beste leveranciers van industriële bakkerijmachines in de banket-, chocolade- en suikerwerkindustrie. Dit is natuurlijk niet voor niets. Ons ruime assortiment van industriële bakkerijmachines is zeer uitgebreid, waardoor de machine waar u naar op zoek bent vrijwel altijd in ons assortiment aanwezig is. Zo niet, laten we deze op maat maken bij een van onze partners. U bent ervan verzekerd dat alle industriële bakmachines aan de strengste internationale kwaliteits- en veiligheidsnormen. In ons assortiment industriële bakkerijmachines vindt u onder andere:

 • Hefkieper;
 • Chocolateermachines;
 • Doseermachines;
 • Gaasmat ovens;
 • Deegkneders;
 • Planeetmengers;
 • Gebruikte machines.

Ons volledige assortiment kunt u hier bekijken.

Over Benier

Technisch Bureau Benier is opgericht in 1976 door Dolf Benier en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van machines voor de banket-, chocolade- en suikerwerk industrie. De onderneming is in 1996 overgenomen door Hans Benier en is gevestigd in Roosendaal. We richten ons op de markt in heel Nederland en voor een aantal agentschappen voor de hele Benelux.

Contact

Heeft u nog vragen over ons assortiment aan bakkerijmachines of wilt u meer informatie? U kunt bij Technisch Bureau Benier terecht voor alles op het gebied van machines en apparatuur voor de bakkerij, chocolaterie of suikerfabriek. Voor een vrijblijvende offerte of deskundig advies, kunt u bij ons langs komen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail of door te bellen naar +31-(0)165-537454.

Bakkerijmachines

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  I agree with the privacy policy. Read our privacy policy here (*)