Overtrekmachine

De verwerking van chocolade in producten is de laatste tijd erg gestegen. Hierdoor ontstond er de vraag naar praktische en professionele apparaten en machines zoals een overtrekmachine. Door deze machines wordt de productie en verwerking van chocolade minder intensief en tijdrovend. Technisch Bureau Benier biedt professionele overtrekmachines aan.

Werking

Maar wat doet een overtrekmachine nu precies? De machine brengt in één keer een laag chocolade aan over uw product. De chocolade wordt in de voorraadbak van de machine door een cilinder gepompt, gekoeld en vervolgens word het vermengd. De ideale bereidingstemperatuur is in te stellen afhankelijk van het soort chocola dat u aan het maken bent. Een overtrekmachine is een typisch voorbeeld van het gemak dat u in uw onderneming kunt beleven, door de inkoop van goede apparatuur die Technisch Bureau Benier aanbiedt.

Benier

De firma Benier is opgericht door Dolf Benier in 1976.  In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van machines voor de banket-, chocolade- en suikerwerk industrie. De onderneming is in 1996 overgenomen door Hans Benier en gevestigd in Roosendaal. We richten ons op de markt in heel Nederland en voor een aantal agentschappen ook in de hele Benelux. Onze firma werkt samen met een aantal erkende fabrikanten van machines, die naast hun standaard machines ook graag bereid zijn tot het maken van tailormade machines om de product wens van de klant te kunnen vervullen.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in onze producten wat betreft een overtrekmachine? Of heeft u nog vragen over dit product? Onze ervaren medewerkers adviseren u graag! Wij zijn gevestigd op Hoge Langendijk 21 in Roosendaal. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen, e-mailen of het contactformulier invullen. Daarnaast kunt u ook een offerte op onze website aanvragen zodat u een prijsindicatie heeft. Wij zijn bereid om geheel vrijblijvend bij u langs te komen zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Overtrekmachine

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  I agree with the privacy policy. Read our privacy policy here (*)